Vi söker en projektledare med erfarenhet inom Influencer Marketing

Vi söker en projektledare med erfarenhet inom Influencer Marketing

Vill du vara med och skapa kommunikation åt några av världens mest spännande varumärken, som Samsung, Lidl, MAX Burgers, Microsoft, UPS och Zalando?

Bra, för nu söker vi dig som har minst tre års erfarenhet från PR-byrå och gärna också med erfarenhet av att arbeta med influencer marketing. Du är van att ta fram projekt- och produktionsbudgetar och du vet hur man får en arbetsgrupp att leverera i tid och inom budget. Du är proaktiv och trygg i din roll som projektledare och rådgivare och du lyfter gärna luren, trots att det är så enkelt att bara maila. Och du älskar att jobba i team, men kavlar gärna själv upp ärmarna när det behövs.

Hos oss kommer du att jobba i en intensiv men omtänksam och prestigelös miljö, nära våra kunder och i team med PR-specialister, strateger och kreatörer. Du blir en del av en byrå som ständigt utvecklas, senast genom det egna produktionsbolaget Video Store. Vårt kontor ligger centralt på Kungsgatan 8 i Stockholm och för oss är hög närvaro viktigt, det blir både roligare och bättre då.

Om JMWGolin

JMWGolin är i grunden en PR-byrå som bygger, stärker och vårdar våra uppdragsgivares viktigaste relationer genom kommunikation. Vi erbjuder expertkunskap och tjänster som varje modern marknadsavdelning behöver.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se – vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker även en PR-specialist.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen