Om JMWGolin

JMWGolin är en PR-byrå som är ovanligt bra på reklam.

Sedan starten 2003 bygger och vårdar vi relationer med hjälp av den typ av kommunikation som är bäst lämpad, det vill säga kanaloberoende. Och hela tiden enligt mottot – förtjänat först.

Förtjänat först – Vad menar vi med det?

Jo, även om vi jobbar kanaloberoende så är en riktigt bra idé något som har potential att hamna i morgonsoffan. Om våra lösningar förtjänar sin uppmärksamhet medialt så kommer de även att fungera i sociala medier. Och i en annons.

JMWGolin är en lokalt ägd byrå med globala muskler. Byrån ägs av Björn Mellstrand, Joakim Karlsson, Louise Leo, Samuel Garlöv och Filip Lindqvist. Sedan 2017 är vi också samarbetspartner till det amerikanska byrånätverket Golin. Med Stockholm som bas fungerar vi som nätverkets nordiska hub för flera större uppdrag.

Så här jobbar vi:

Det är inte företag som samarbetar, utan människor. Ju bättre vi fungerar tillsammans, desto mer framgångsrika jobb kommer vi göra. Därför formar vi helst starka team tillsammans med våra uppdragsgivare och deras övriga byråer. Samarbeten som präglas av öppenhet, förtroende och prestigelöshet. Vi är övertygade att det skapar förutsättningar för gemensam kreativitet tack vare varandras kompetenser. Dessutom är det mycket roligare än motsatsen.