Vi söker en PR-specialist

Vi söker en PR-specialist

Vill du vara med och skapa kommunikation åt några av världens mest spännande varumärken, som Samsung, Lidl, MAX Burgers, Microsoft, UPS och Zalando?

Bra, för nu söker vi en PR-specialist med minst ett par års erfarenhet från PR-byrå. Du har god erfarenhet av att skriva, till exempel pressreleaser, artiklar och inlägg. Du har egna etablerade medierelationer, med fördel inom konsument- eller teknikbranschen. Och du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Intresse av teknik är ett plus. Vi ser också gärna att du är självgående och en prestigelös ”doer”, som är van vi högt tempo och att ta egna beslut.

Hos oss kommer du att jobba i en intensiv men omtänksam och prestigelös miljö, nära våra kunder och i team med projektledare, strateger och kreatörer. Du blir en del av en byrå som ständigt utvecklas, senast genom det egna produktionsbolaget Video Store. Vårt kontor ligger centralt på Kungsgatan 8 i Stockholm och för oss är hög närvaro viktigt, det blir både roligare och bättre då.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Pressansvarig för kunds räkning
  • Utveckla medierelationer
  • Vårda och stärka relationer med media och influencers
  • Hitta nyhetsvinklar och skriva pressmeddelanden
  • Hantera utlån av produkter för kunds räkning

Om JMWGolin

JMWGolin är i grunden en PR-byrå som bygger, stärker och vårdar våra uppdragsgivares viktigaste relationer genom kommunikation. Vi erbjuder expertkunskap och tjänster som varje modern marknadsavdelning behöver.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se – vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker även en projektledare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen