Sanningen enligt Johan

Så här i början av ett nytt år skriver varje krönikör med värdighet en personlig framtidsvision. En favorit hittills är Johan Stael von Holstein i dagens Metro. Jag citerar:

Alla ska vara rädda för att inte ta mig på allvar, för jag ska skriva 17 kolumner i Metro under året (om jag får vara kvar), jag ska göra podcastingradio, skriva bloggar på www.staelvonholstein.com, föreläsa för över 20 000 människor före valet (mitt mål) och jag ska få mer medieutrymme än någonsin tidigare. Varför? För att jag förtjänar det! Jag säger sanningar och saker som är rätt och som ingen annan vågar säga och för att de som borde säga det är så in i bänken fega. Men under året ska jag väcka folk att hjälpa till. Arbetare, arbetslösa, invandrare och studenter ska sida vid sida med företagsledare och entreprenörer ut på barrikaderna och skrika att nu får det vara nog.

DET kan man kalla visioner för 2006. Väldigt långt ifrån mer vanligt förekommande modesta löften om fler gymbesök och mer tid med barnen…

Säga vad man vill om Johan Stael von Holstein, men han kan i varje fall konsten att höja ett och annat ögonbryn i tunnelbanan. Jag hoppas verkligen att han får skriva sina 17 krönikor i Metro i år.

/ FrF

Till toppen