Och tystnaden är total

I fredags 10.31 blev det tyst. Kanske inte tyst i den vanliga meningen. Men helt plötsligt slutade det plinga till i e-postlådan. Och sedan dess har det varit tyst. Någon har klippt av vår Internet-access. E-post som inte når fram och framförallt känner man sig fullständigt ouppdaterad.

Internetaccessleverantören som inte tar problemet på allvar gör mig mer eller mindre galen. Att problemet skulle vara avhjälpt på måndag. Sedan tisdag. Och nu på onsdag får mig att fundera. Vad är problemet? Är det någon som testar oss. Ser hur länge vi uthärdar utan e-post och Internetaccess.

I denna tysta period har vi återupptäckt faxens förträfflighet. Det var nog länge sedan vår fax var så uppskattad och flitigt använd.

Allt prat om att Internet blivit affärskritiskt stämmer. Ett företag som vi är i stort behov av vår Internetaccess. Och hur mycket du tror att du har säkerställt att du har den bästa och mest pålitliga internetleverantören så ställs allt på skam när det som inte ska inträffa inträffar. Nu står förhoppningen till att problemet blir avlöst imorgon. Annars blir det ytterligare en tyst dag.

BjM

Till toppen