PR-specialist till JMWGolin

PR-specialist till JMWGolin

JMWväxer

Vi har just insett att vi står inför ett fantastiskt spännande år och söker därför en eller flera PR-specialister som vill dela det med oss.

Hos oss kommer du att jobba tillsammans med kreatörer, strateger och andra underbara människor som svettas över tangentbord, whiteboards och hämtluncher för att göra riktigt bra kommunikation för några av Sveriges och världens mest spännande varumärken. Det kan vara hamburgerkedjor och fintech-bolag, det kan vara internationella mjukvarujättar eller gymkedjor. Du blir del av ett lag som aldrig ger sig, som vill utvecklas, lära nytt och hela tiden hitta ännu bättre lösningar för våra uppdragsgivare.

Du behärskar givetvis grunderna i PR-hantverket och är en duktig skribent med koll på media och omvärld. Du kommer att ge råd till våra uppdragsgivare i medierelationer och ansvara för genomförande av medierelationer. I din roll ligger också att bygga relationer till t ex nyckeljournalister och/eller digitala opinionsbildare exempelvis bloggare för dina uppdragsgivare samt viss projektledning. Du förväntas också kunna utveckla såväl rena PR-initiativ som bredare kommunikationslösningar.

Om oss:

Vi är en fullservicebyrå som tar utgångspunkt i att våra lösningar ska förtjäna uppmärksamhet. Med det sagt struntar vi fullständigt i om vi landar i debattartiklar, en app, traditionell PR eller en reklamkampanj så länge som det vi gör gör jobbet. Vi har kul tillsammans, det är viktigt för oss. Och att livspusslet ska gå ihop är en självklarhet.

Låter det här bra i dina öron, ja då hör du av dig till thomas.hansen@jmw.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen