JMW frukostseminarium – kommunikation i lågkonjunktur

UPPATERAT 19 NOVEMBER 2008 – NYTT DATUM 15 JANUARI – INSTÄLLT

Frukostseminarium om kommunikation i lågkonjunktur torsdagen den 27 november 15 januari hos JMW, Kungsgatan 24, 7 tr. ÄR TYVÄRR INSTÄLLT.

Frukost serveras från klockan 07.30 och klockan 08.00 håller vi ett föredrag om kommunikation i lågkonjunktur.

Att helt radera sin marknadsföring kommer att innebära mycket tappad fart när lågkonjunkturen vänder. Hur hittar vi en kostnadseffektiv balans som ändå tar hänsyn till ett kärvare ekonomiskt läge. Hur kan man föra en dialog med kunder/konsumenter i en tid som denna då de vill ha trygghet och beslutsunderlag som fungerar: vi menar att det ger man som företag genom att delta i konversationen – att föra en ärlig och öppen dialog med sina konsumenter. Sociala medier är också extremt snabba och kostnadseffektiva som stöd i krishantering. Vi menar också att det interna kommunikationsarbetet är extremt viktigt i de tider vi har framför oss.

Föredragshållare är JMWs Björn Mellstrand, vd, Joakim Karlsson, kreativt ansvarig, och Brit Stakston, ansvarig för sociala medier.

På grund av begränsat antal plaster så är seminariet öppet endast för inbjudna. Om du inte fått en inbjudan är du välkommen att kontakta någon av oss tre som pratar: Björn Mellstrand, bjorn.mellstrand(a)jmw.se, Joakim Karlsson joakim.karlsson(a)jmw.se, eller Brit Stakston, brit.stakston(a)jmw.se.

Varmt välkomna!

PS
Mellstrands müsli serveras.
DS

Till toppen