PR-specialister sökes

Vi närmar oss slutet på ett händelserikt år där vi gått från JMW till JMWGolin och inlett flera nya spännande samarbeten med flera uppdragsgivare. Därför söker vi nu två PR-specialister som vill fortsätta den här resan med oss.

På JMWGolin kommer du jobba tillsammans med kreatörer, strateger, PR-genier och andra fantastiska människor mellan tangentbord, skratt, whiteboardtavlor och lunchäventyr. Allt med målet att göra riktigt bra kommunikation för några av Sveriges och världens mest spännande varumärken. Det kan vara hamburgerkedjor och fintech-bolag, det kan vara internationella mjukvarujättar eller chilisåstillverkare. Du blir del av ett nyfiket lag som aldrig ger sig och hela tiden letar efter bättre lösningar för våra uppdragsgivare.

PR-specialist
Vi letar efter dig med 2-3 års erfarenhet från en PR- eller kommunikationsbyrå. Du behärskar givetvis grunderna i PR-hantverket och är en duktig skribent med koll på omvärlden. Du kommer att ge råd till våra uppdragsgivare och ansvara för genomförandet av kampanjer. I din roll ligger också att planera och sköta medierelationer samt bygga relationer med digitala opinionsbildare. En meriterande bonus är om du har erfarenhet från tidigare uppdrag inom teknik och IT.

Junior PR-specialist
Du är i starten på din karriär, kanske praktiserar du eller så har du precis avslutat din utbildning inom kommunikation och PR. Vi letar efter dig som läser allt du kommer över, gillar TV-serier, testar nya appar, gillar att skriva, funderar över varför just den där bloggposten eller videon blev mest delad i ditt flöde, ja du är helt enkelt en person som brinner för kommunikation och nu vill omsätta din passion i praktiken.

Om JMWGolin:
Vi är en kommunikationsbyrå. Allt vi gör inom PR, reklam och sociala medier bygger på strategiska insikter och kreativa idéer med målet att alltid skapa så mycket förtjänad uppmärksamhet som möjligt. Med det sagt struntar vi fullständigt i om vi landar i debattartiklar, en app, ett Snapchatfilter, ett pressmeddelande, en robot eller en 360 graders reklamkampanj så länge som det gör jobbet. Vi har kul tillsammans, det är viktigt för oss. Och att livspusslet ska gå ihop är en självklarhet. I mars i år blev vi JMWGolin och en del av det internationella kommunikationsnätverket Golin som har 50 kontor världen över, från New York till London, Berlin, Bukarest, Hongkong, Mumbai och Sydney. Tillsammans är vi 1300 skarpa kommunikationshjärnor som delar uppdrag och kunskap med varandra. JMWGolin fungerar som en Nordisk hub för flera av nätverkets globala uppdrag. Idag är vi 24 medarbetare med kontor i Stockholm där vi delar lokal med vår systerbyrå The Content Family.

Tror du det här skulle passa dig, tveka då inte att höra av dig till Jonathan Stara med CV och ett personligt mail så tar vi det därifrån.

Kontakt:
Jonathan Stara
jonathan.stara@jmwgolin.se
0765-454 014

 

Till toppen