Vad kokar i webbelitens hjärnor nu?

Befinner mig i skärgården i Blekinge för att under helgen delta i SSWC, Sweden Social Web Camp. Det är en konferens som byggs av oss deltagare om den sociala webbens utveckling. På plats finns drygt 450 deltagare som arbetar med eller är intresserade av nätet på olika sätt. Under kvällens inledning, som leddes av SSWC initiativtagarna Tomas Wennström och Kristin Heinonen, ställdes frågan om hur många som var här för första gången, drygt 1/3 räckte upp händerna.

Vad roligt med så många nya deltagare med helt egna nya erfarenheter, tankar och perspektiv – det är er jag vill prata allra mest med – undrar så över vad som kokar i era huvuden just nu. Hur ser er vardag ut, vilka utmaningar ser ni och vad vill ni få ut av SSWC?

Ska bli  grymt kul! Idag ska jag definitivt gå på Anna Lindbergs session om ”The dreaded betalvägg”  resten tar jag beslut om imorgon bitti – diskussionen får styra mig vidare i valet bland 38 sessioner.

Vill man veta vad som kokar i min hjärna just nu, vid sidan av efterarbetet runt Sitt med Dawit och lanseringen av 438 dagar, så läs gärna posten jag skrev häromdagen om vad man ska se upp med parallellt med att man förälskar sig i distruption. För att citera Stanley Bing i the Fortune om vad som måste göras nu ”Disrupt the disrupters”.

Känner man inte mig alls kan man få veta mer om mina drivkrafter i denna intervju:

”Att ge människor makten att förändra sin vardag. Det är den röda tråden i Brit Stakstons karriär. ”Jag brinner för förändring och varje individs rätt att förändra. För mig är det drivkraften oavsett om jag arbetar med företag som uppdragsgivare, eller inspirerar politiker att våga möta väljare på nya sätt”

Ur artikel i Internetworld, våren 2012, ”Hon har störst inflytande online”

Tack Tomas och Kristin för att ni orkar dra det här internetloket för femte året i rad och skoj att ni öpppnar för ett ännu större Webstock, ni borde förresten prata med Max Valentin! om det, helt i SSWC-anda också, möjligheten att föra ihop smarta människor man träffat i olika sammanhang!

/Brit Stakston

Till toppen