Program för #gma11. Måndagen 4 juli #almedalen

Måndagen den 4 juli såg programmet ut på följande vis:

Här är texten som beskriver sändningen, dock skriven dagen innan : )

Joakim och jag inleder efter att 10 minuter tidigare varit med i SVT Gomorron…..

Online/Offline: Anton Johansson från Twingly är nu på plats, vi går igenom hur flödet såg ut under söndagen, vilka frågor som dominerade.

Dagens politiska gäst: Vi möter Anders Wallner från Miljöpartiet, nytillträdd partisekreterare. Jag har tidigare gästbloggat hos Anders om hur jag ser på en social partisekreterare. Det vill jag förstås gärna prata mer med honom om plus att vi lyssnar på vad han tyckte om Miljöpartiets söndag.

Dagens tema: Inte så otippat får dagens tema bli miljö, en av årets (som säkert sedan många år) stora frågor om man tittar på antal seminarier som är 172 stycken enligt Almedalskalendariet. Vi möter Emma Rung, generalsekreterare från Fairtrade och Erika Augustinsson, journalist, debattör och författare till boken ”Tjäna pengar och rädda världen” för att diskutera miljö och hållbar utveckling.

Dagens bloggare: Vi har intervjuat tre olika bloggare, en av dem lyfter vi fram i dagens sändning och de övriga träffar vi på söndagens summerande sändning. Häng med i sändning för att veta vem det blev och varför

Intervjuer: Vi träffar Djurens Rätt och lyssnar på hur de ser på sin närvaro i Almedalen och vilka frågor som är deras viktigaste.

Vi sänder från klockan 8- cirka 8.30

/Brit Stakston

Till toppen