OLW väljer JMW

OLW Sverige AB, marknadsledande på den svenska snacksmarknaden, har inlett ett samarbete med JMW. I uppdraget ingår bland annat lanseringar av OLWS nya produkter och navigering i ett ständigt föränderligt medielandskap.

– Vi ska bli ännu bättre på att engagera våra kunder och nå ut till våra fans i samband med produktlanseringar. Fredagsmys engagerar många, vilket vi ska ta tillvara. JMWs inriktning, erfarenhet och nyfikenhet passar oss väl. Dessutom är de mysiga, säger Nicklas Sjöqvist, informationschef på OLW.

I arbetsgruppen på JMW ingår bland annat Samuel Garlöv, kommunikationskonsult, Joakim Karlsson, Creative Director och Björn Mellstrand, strateg. Samarbetet har redan satt igång och innebär bland annat att JMW ger OLW kreativt PR-stöd och rådgivning i samband med produktlanseringar.

– Det känns stort att få jobba tillsammans med OLW som är ett starkt varumärke med en spännande produktportfölj. Fredagsmys är en stark kommunikationsplattform som jag hoppas att vi ska kunna bidra till att utveckla i PR- och sociala mediesammanhang, säger Björn Mellstrand, VD på JMW.

Till toppen