"Never ending story"

Lena PhilpssonsOm, om igen” dyker först upp i mitt huvud. Sedan LimalhsNever ending story”. Det är Bosse Ringholm som framkallar dessa mindre nogräknade musikminnen hos mig.

Så har vår vice statsminister gjort det igen. Han har åter bevisat att han är Lottie Knutssons motsats. Denna gång har han glömt stänga av telefonen (har vi hört den förut?) när han pratade med SR Västmanland. Inte nog med det, han tog också tillfället i akt att recensera journalistens arbete. Vet inte om jag tycker att det är vice statsministerns uppgift att ge sitt personliga omdöme om dem som granskar makten.

Om jag var Bosse Ringholms chef så skulle jag tvångskommendera honom på en intensivkurs i medierelationer. Jag skulle inte låta honom lämna kursen förrän jag var säker på att han förstår hur media fungerar och inser mediernas roll.

Vi på JMW skräddarsyr gärna en utbildning åt vice statsminister. Göran, slå en signal så sätter vi ihop en bra utbildning.

BjM

Till toppen