JMWGolin rekryterar projektledare från Agency

JMWGolin rekryterar projektledare från Agency

JMWGolin fortsätter att växa och rekryterar projektledaren Linn Hultén. Linn kommer senast från PR-byrån Agency och dessförinnan från varumärkesbyrån Friends Agenda.

Vi har haft ögonen på detta stjärnskott under en lång tid. Att hon nu äntligen är en del av JMWGolin känns både oerhört tryggt och väldigt spännande på en gång – lite som Zlatan, säger Louise Leo, VD på JMWGolin.

På JMWGolin ska Linn stärka upp befintliga team för såväl nationella som internationella kunder. Tidigare har hon arbetat med varumärken som IKEA, Micki Leksaker, Svenska Fönster, Finnair och Soda Stream.

Det som lockade mest med JMWGolin var möjligheten att få jobba tillsammans med ett gäng riktigt kompetenta människor, i kombination med en bredd av spännande och utmanande uppdragsgivare. Att dessutom komma in i en fas då JMW blivit JMWGolin gör det hela ännu roligare, säger Linn Hultén.

Linn har en fil.kand. i medie- och kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet och en examen i strategisk kommunikation och PR från Berghs.

Till toppen