JMWGolin rekryterar åtta nya medarbetare

I slutet på förra året blev det klart att Samsung valde JMWGolin som ny PR-byrå i Norden. Tack vare det och en fortsatt framgångsrik start på året har JMWGolin nu anställt åtta medarbetareVid årsskiftet tillträdde PR-specialisterna Lova Schöldsten-Hjertberg, Victoria Adamczak och Gabriel Freye, samtliga från PR-byrån Agency. Även PR-kreatören Elin Albinsson anslöt i februari och har en bakgrund på byråerna Abby Priest och Redgert Comms.

Fler talanger som anställts under det senaste halvåret är bland annat Andreas Zannin, senior PR-konsult med teknik som fokusområde. Andreas återvänder till JMWGolin efter 1,5 år som nordisk kommunikationschef för brittiska fintech-startupen Revolut. Rasmus Forssberg, Social Media Manager började på JMWGolin i oktober och kommer senast från Burson Cohn & Wolfe. Även Ida Persdotter har blivit en del av teamet som kontorsansvarig och nu senast Martina Gramenius, PR-specialist med över 10 år i branschen.

– Att ett plus ett blir tre när man bygger team vet alla, så åtta nya medarbetare kräver matematik på forskarnivå. Vi är oerhört glada över detta tillskott av energi och kompetens, något som kommer gynna alla vi jobbar med säger Louise Leo, vd på JMWGolin.

Nya medarbetare på JMWGolin:

Rasmus Forssberg, Social Media Manager
Ida Persdotter, Kontorsansvarig
Andreas Zannin, Senior PR-konsult
Lova Schöldsten-Hjertberg, PR-specialist
Victoria Adamczak, PR-specialist
Elin Albinsson, PR-specialist/PR-kreatör
Gabriel Freye, Kundansvarig
Martina Gramenius, PR-specialist

Till toppen