Inbjudan: Frukostseminarium om bloggande företag

Färre företag än man kan tro använder sig av potentialen som finns i de sociala medierna. Bloggandet som en del av det sociala medielandskapet är ofta första steget till att introducera dessa perspektiv i sin kommunikation. Så hur ser då företag som bloggar på sitt bloggande?

Mattias Östmar, PRfekt.se har genomfört en undersökning bland svenska företag som bloggar. Denna presenteras nu för första gången när JMW bjuder in till ett frukostseminarium under temat ”Nyttan och förhoppningarna med företagsbloggar”.

• Varför har man företagsbloggar? Vilken är nyttan?
• Internbloggar används det?
• Vad använder man bloggandet till? Vilka förhoppningar hade man när man startade?
• Hur kommer företagsbloggandet att utvecklas i framtiden?
• Vad ser vi för trender relaterat till företagsbloggande och sociala medier i stort?

Mattias Östmars presentation av undersökningen följs av några kortare presentationer från ett antal bloggande företag, både nystartade och etablerade företagsbloggar. Bland annat deltar Björn Mellstrand, vd JMW kommunikation som berättar om JMWs blogg som funnits sedan 2004 och den utveckling den bloggen genomgått under åren.

Efter detta finns tid för diskussion samt frågor.

Välkommen på frukost från klockan 07.45, torsdagen den 13 mars, Kungsgatan 37, 3tr
Seminariet börjar klockan 08.00 och avslutas klockan 9.30.

Anmälan till ulrika.fagerlund@jmw.se. Obs! begränsat antal platser.

KURS OM SOCIALA MEDIER, PLATSER KVAR! Läs mer och anmäl dig här till en fullspäckad kurs om sociala medier som JMW ger tillsammans med kreative plannern och delägaren i Heimer & Company, Niclas Strandh, även en av Sveriges mest etablerade bloggare. Du lär dig allt du någonsin ville veta om sociala medier. Kursen ges den 27 mars, mellan 9-17.

Till toppen