Gör din praktik på PR-byrå hösten 2018

Är du vår nästa stjärnpraktikant till höstterminen 2018? På JMWGolin får du växa tillsammans med kreatörer, strateger, PR-genier och andra fantastiska människor mellan tangentbord, skratt, whiteboardtavlor och lunchäventyr. Allt med målet att göra riktigt bra kommunikation för några av Sveriges och världens mest spännande varumärken. Det kan vara hamburgerkedjor och fintech-bolag, det kan vara internationella mjukvarujättar eller chilisåstillverkare. Du blir del av ett nyfiket lag som aldrig ger sig och hela tiden letar efter bättre lösningar för våra uppdragsgivare.

Vem är du?
Du befinner dig i mitten eller slutet av din utbildning inom kommunikation, reklam och PR. Vi letar efter dig som läser allt du kommer över, gillar TV-serier, testar nya appar, gillar att skriva, funderar över varför just den där bloggposten eller videon blev mest delad i ditt flöde, ja du är helt enkelt en person som brinner för kommunikation och nu vill omsätta din passion i praktiken.

Vilka är vi?
Vi är en PR-byrå som är ovanligt bra på reklam. De jobb vi gör bygger på strategiska insikter och kreativa idéer med målet att alltid skapa så mycket förtjänad uppmärksamhet som möjligt. Med det sagt struntar vi fullständigt i om vi landar i debattartiklar, en app, ett Snapchatfilter, ett pressmeddelande eller en robot så länge som det gör jobbet. Vi har kul tillsammans, det är viktigt för oss. Och att livspusslet ska gå ihop är en självklarhet.
I mars förra året blev vi JMWGolin och en del av det internationella kommunikationsnätverket Golin. Vårt nätverk har 50 kontor världen över, från New York till London, Berlin, Bukarest, Hongkong, Mumbai och Sydney. Tillsammans är vi 1300 skarpa kommunikationshjärnor som delar uppdrag och kunskap med varandra. JMWGolin fungerar som en Nordisk hub för flera av nätverkets globala uppdrag. Idag är vi 24 medarbetare med kontor på Kungsgatan 8 i Stockholm. Och som om inte det var nog kom vi på en fin tredjeplats i tävlingen Årets Byrå 2018.

Tror du det här skulle passa dig, tveka då inte att höra av dig oss med CV och ett personligt mail så tar vi det därifrån.

Hoppas vi hörs!

Christine & Jonas
christine.jonsson@jmwgolin.se
jonas.persson@jmwgolin.se

Till toppen