God morgon Almedalen

JMW kör även i år livesändningar för att göra fler delaktiga i och ta del av det som sker under Politikerveckan. Under veckan bjuder JMW på talkshowen ”God morgon Almedalen” som kommer att innehålla dagsaktuella analyser av det som sker på plats i Almedalen. Fokus i år kommer att ligga på att hårdstudera de kommunikationsinsatser som sker. Vad får och vad får inte genomslag och varför?

Brit Stakston, JMW och Joakim Jardenberg, Mindpark, leder sändningarna. JMW har ett team på plats som analyserar och granskar insatserna ur ett kommunikativt perspektiv.

På plats gästas vi av organisationer, debattörer och politiker. Exempel på frågor vi kommer att ta upp är t.ex. den Digitala Agendan med it-minister Anna-Karin Hatt i studion, engagemang i en digital samtid hur yttrar det sig och vad hände med de socialt aktiva politikerna (återkoppling och analys av politiska sociala medieprofiler från förra årets Politikervecka).

Stående inslag varje dag är att vi kommer att presentera genomslaget i de sociala medierna för olika kommunikationsinsatser tillsammans med Twingly samt presentera dagens bloggare och twittrare.

JMW kommer också ge strategisk rådgivning i Almedalen för att förstärka insatser på plats genom de sociala medierna. Sändningarna sker med start söndagen den 3 juli till söndagen den 10 juli, kl 08.00 på Café Milagro, Stortorget.

Vi syns i Almedalen,
Björn Mellstrand

Till toppen