JMWGolin värvar från Stadium och BCW

JMWGolin värvar från Stadium och BCW

Ebba Seidlitz tillträdde nyligen som PR-specialist på JMWGolin. Hon har mångårig erfarenhet av PR och kommunikation inom sport och sportmode, senast i rollen som PR & Informationschef på Stadium. Samtidigt meddelar byrån att de rekryterat projektledaren Oscar Forsman från BCW (Burson Cohn & Wolfe).

Ebba Seidlitz kommer närmast från Stadium som PR & Informationschef med ansvar för Stadiums samtliga marknader och PR-arbetet kring Stadiums expansion till Tyskland, Hamburg. På JMWGolin kommer hon att jobba som PR-specialist med fokus på marknads-PR, influencer marketing och sociala medier.

– Efter nästan tio år på kundsidan är det jätteroligt och spännande att bli en del av en byrå som JMWGolin. Det är en samling skickliga, modiga, drivna och härliga personer och jag ser fram emot att vara med och utveckla byråns kunder och erbjudande, säger Ebba Seidlitz.

Oscar Forsman kommer närmast från BCW (Burson Cohn & Wolfe) och kommer på JMW arbeta som projektledare med fokus på byråns integrerade erbjudande.

– Det känns jäkligt kul om jag ska vara ärlig. JMWGolin är en modern kommunikationsbyrå som hela tiden breddar och vässar sitt erbjudande. Dessutom har mina nya kollegor redan tagit emot mig med öppna armar, trots att jag inte ens börjat ännu, säger Oscar Forsman.

– Med Ebba och Oscar blir vi ytterligare två trygga rådgivare. Och det behövs. När konjunkturen sänder svårtolkade signaler blir det ännu viktigare för företag att kommunicera, framförallt genom trovärdiga, förtjänade kanaler. Oscars bredd blir också en viktig del av vår framtida riktning, säger Louise Leo, VD på JMWGolin.


Ebba Seidlitz och Oscar Forsman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen