Gäster sociala medieakuten måndag 5 juli #almedalen

Vi sänder klockan 08.30 från Café Milagro på Stora Torget 18. Välkommen att vara med på plats eller följ oss här. Själv kommer jag vara med i SVT Gomorron från Almedalsscenen klockan 8.40. Temat förstås sociala medier i valrörelsen såhär i upptakten till en intensiv Almedalsvecka. Vi ersätter mig med en stjärna och public service-representant nämligen Hanna Stjärne från SR.

Idag tittar vi på hur responsen blev i de sociala medierna för moderaterna. Vi gästas av Sofia Arkelsten, i riksdagen för moderaterna, en moderaternas toppbloggare med digert program i Almedalen. Dessutom medverkar Martin Lindvall, före detta moderat – idag kommunikationsstrateg på Fastighetsägarna även känd som @slumpnavigator med bloggen med samma namn samt en av medskribenterna i min bok Politik 2.0 – konsten att använda sociala medier.

Jocke Jardenberg talar om sitt favoritämne sociala medier och traditionella medier.  Till Cafe Milagro kommer Martina Lind som bland annat varit stabschef hos Lars Leijonborg, som nu driver Politometern samt Niklas Svensson, journalisten från Expressen som startade Politikerbloggen, gick till TV4 och nu är tillbaka på Expressen igen och bloggar på Riksdagsrummet. Varför gör man så undra Jocke under samtalet med honom.

Via inslag tar vi ett snack med tvillingarna Staffan och Annika Dopping – född en kvart efter Staffan :), moderatorernas Piff och Puff som jag kallar dem. Sedan medverkar också  Ann Hallsenius och Karin Bäcklund från Almega som tillsammans med Martina Lind kickat igång Bloggplats H12 i Almedalen.

/Brit Stakston

Till toppen