Dödsskjutningar, skattefusk, mord och cancer . . . och Stefan slutar

Med cancerhot hängande över mig av allt kött jag ätit under min livstid matchat med tidningsrubriker om dödskjutningar, folk som körs ihjäl på gatan  och en larvig soppa av bidrags och skattefusk så känns november trist som sjutton. Dessutom ska en favvokollega, Stefan Juléus, sluta.

Allvarligt, finns det verkligen inget roligt som händer i november?!

Tur att man har många andra trevliga arbetskamrater som är kvar! Häromdagen utlystes en svensk ordtävling av Elias  och Jocke .

Hade vi haft en engelsk ordtävling hade mitt bidrag varit Brand Evangelist.

Säkert ganska larvigt och dessutom extremt välfärdsorienterat men ändå . . .idag är jag evangelist för JMW  förstås men blir lika glad av Mont Blanc, Wolford  och Saltå Kvarn.

Testa Facebook´s applikation Brand Fan om du vill visa vad du är Brand Evangelist för.

Mitt bidrag till den svenska ordtävlingen på kontoret var medvetandeströmmar. Typ som den här bloggen där tangenterna nästan får flöda i vildskrift. Novembermisären försvinner en del då.

Dessutom kommer vi tacka av Stefan med fest ikväll – sånt är också bra när vinterslasket står utanför dörren och morrar. We´ll miss you Stefan!

/Brit

P.S

Ordtävlingen vanns av Ina Zackari-Näär med ordet Ambivalent, juryns motivering löd:

Träffande för mången situation i livet och en vacker konstruktion med mjuk och inbjudande start, tajt midja och ett i rymden klingande avslut, likt en ensam triangel på en nedläggningshotad förskola i valfri kranskommun.

Till toppen