Annika Hiltunen till JMW

Annika_litenJMW förstärker laget och rekryterar Annika Hiltunen som strategisk kommunikationsrådgivare. Hon har tidigare arbetat som PR-konsult på Westander och har närmare 13 års erfarenhet från politisk kommunikation.

– Annika har en bakgrund som genast förstärker vårt erbjudande inom opinionsbildning som en integrerad del av våra övriga aktiviteter och strategisk kommunikation. I första hand kommer Annika att leda arbetet med våra offentliga uppdrag, men hennes breda kompetens kommer även att bidra till direkt nytta i andra samarbeten, säger Björn Mellstrand, vd på JMW.

Annika Hiltunen kommer närmast från en tjänst som PR-konsult på Westander och har tidigare arbetat som bland annat projektledare och politisk sekreterare på Moderaternas riksdagskansli.

Hon ska främst arbeta med övergripande strategi och projektledning för våra offentliga uppdragsgivare, men kommer också att stärka upp andra samarbeten.

– JMW är en nyfiken kommunikationsbyrå som leder utvecklingen istället för att följa den. Här möts nyskapande och engagerade kollegor någonstans i gränslandet mellan kreativitet, traditionell pr och digital kommunikation. Det vill jag vara en del av, säger Annika Hiltunen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen