Warner Brothers: White Walkers

Warner Brothers: White Walkers

Vintern kommer alltid till Norden. I år kom den flera gånger om. För att lysa upp dagarna i gråslasket och för att erbjuda nödvändigt skydd mot White Walkers placerade vi, tillsammans med Warner Bros. Home Entertainment Nordic, ut dolkar med drakglas i Stockholm och Oslo.

Dolkarna placerades i lådor av mjukt plexiglas, liknande de brandalarm som kan sitta i hotellkorridorer, under fäste vi en skylt med texten ”In case of White Walkers, break glass”. Som alla fans av TV-serien Game of Thrones vet så är drakglas det enda som kan stoppa en White Walker i snön. Anledningen till hela hjälpinsatsen grundande sig i briefen som var att få upp energin och snacket inför att den tredje säsongen skulle lanseras på Blu-ray och DVD. Målet för oss blev att skapa utomhusenheter som målgruppen ville leta upp, fota av och dela i sina sociala nätverk.

Dolkarna blev väldigt uppskattade och uppmärksammades av fans över hela världen, bland annat på BuzzfeedFeberio9Reddit9GAG och av självaste George Takei aka Mr Sulu!

 

Bild: Utskick till utvalda bloggare
Till toppen