Samsung: TV-spa

Samsung: TV-spa

Till julen, årets kanske stressigaste högtid, lanserade vi med Samsung det mest avslappnade vi kunde tänka oss: världens första TV-spa. Vi gjorde det för att nå ut till en ny köpstark målgrupp som vanligtvis inte uppvaktas av teknikbolag.

På Samsung TV-spa kunde gästerna göra allt man vanligtvis gör på ett spa för att slappna och minska stress. Som att bada, göra yoga, mysa i loungen eller njuta av en skön behandling. Och det samtidigt som man tittade på TV. Ville man gick det bra att se filmen Hot Tub Time Machine sittandes i ett hot tub ute i det fria. Eller så kunde man kolla i kapp Emily in Paris under en body scrub.

Exempel på TV-installationerna:

  • Vid utomhusbaden installerades The Terrace, en TV för utomhusbruk som klarar ner till 20 minusgrader
  • I Yogastudion ställdes The Sero, den första Tv:n som går att ställa, och titta på, i vertikalt och horisontellt läge
  • I loungerna stod The Serif, en riktigt snygg design-TV som är lika vacker att titta på av som påslagen
  • På innergården blev det sedan biograf på kvällen med storbildsprojektorn The Premiere
  • På rummen hängde The Frame på väggen, en design-TV med ram som även kan projicera konst för att smälta in i den övriga inredningen

På Samsungs unika TV-spa fick gästerna möjligheten att uppleva ett brett överraskande utbud av lifestyle-TV-apparater med fokus på form och funktion. Spa-eventet blev beviset på att en TV kan vara både vacker och nyttig. Resultatet blev stärkta relationer i målgruppen och ökad uppmärksamhet för Samsungs produkter i förtjänade kanaler.

Till toppen