Befriad zon: Turbulens på JMW?

För några veckor sedan kunde man läsa i vår branschtidning att JMW kommunikation troligen var till salu. Idag kan man läsa att jag troligen kommer att byta jobb efter en eventuell borgerlig valseger. Dessutom avslöjas det att jag är folkpartist. Det är kul när tidningar kommer med nyheter och avslöjanden. Det är kul när man blir överraskad. Få reda på något som man inte visste. Att JMW var till salu, visste inte jag eller min kompanjon om. Vi har inte funderat på att sälja eftersom vi tycker det är kul att driva PR-byrå. Vi gillar vårt jobb. Det är kul att gå till jobbet helt enkelt. Att jag kanske skulle byta jobb efter valet? Det är inte särskilt troligt. Jobba på departement? Nej – det är inte jag. Folkpartist? Jag tillhör väl en unik skara människor som röstat på ett samma parti i samtliga val. Och det är inte folkpartiet.

BjM

Till toppen