BEFRIAD ZON*: Stolt över JMW – Grattis Björn!

 

Häromdagen damp en jobbansökan in från en i branschen, som vi själva inspirerats av under åren. Han uttryckte sitt gillande för vad JMW gör och undrade om JMW möjligtvis hade intresse av just honom. Förstå vad sånt är värt för ett företag! En toppkandidat som hör av sig själv för han gillar oss! Tackade avsändaren och skrev något om hur stolta vi var över att han vänt sig till oss och bokade in honom för intervju hos Björn Mellstrand som VD.

”Det ska du också vara, det är viktigt att vara stolt över sin arbetsplats” skrev han tillbaks. Och visst är det så. Och därför är jag bara tvungen att kommentera att Björn nu blir ordförande för Guldäggsjuryn i PR-kategorin. (Han kommer bli galen på mig men det får man väl ta…) F-n vad roligt! Inte undra på att han smugit omkring som en katt med en fet råtta i munnen den senaste veckan och varit så hemlig med varför han inte kan vara kvar med oss i Finland under vårt nordiska nätverksmöte nu på fredag… Nu vet vi 🙂

Jag minns i våras när jag själv intervjuades av Björn. Fler och fler intervjuluncher, långa samtal om kommunikationens utmaningar i ett förändrat medielandskap. Tvekade trots allt, bryta upp när jag precis hittat form för arbetet på en annan byrå…skulle jag verkligen göra det? Men till slut lyckades Björn övertala mig för jag blev lockad av att vara en del av den rörelse som finns på JMW.

Det speciella med Björns sätt att driva JMW på är viljan och nyfikenheten att driva kommunikationsfrågor vidare. Bland annat genom hur han uppmanar oss att vara nyfikna på allt! Nyfikna på vår omvärld, vår bransch, strömningar, trender, företeelser och människor. Dagliga funderingar och diskussioner över gränserna mellan reklam och kommunikation i ett sammanhang.

Det finns många dagar det senast halvåret som jag varit så jäkligt stolt över Björn och oss andra på JMW. Idag är definitivt en sådan – tillsammans med den där jobbansökan förstås!

Tack Björn och ha så kul under juryarbetet  – vi andra lär väl få slita hund när du inte är här 🙂

/Brit

*BEFRIAD ZON ryms enskilda medarbetare personliga ställningstaganden och reflektioner. Under BEFRIAD ZON tillåts medarbetare att ta ut svängarna lite extra eller som idag vara lite personliga.

Till toppen