Adyen väljer JMWGolin

Adyen väljer JMWGolin

Betalteknikbolaget Adyen väljer JMWGolin som ny Nordisk PR-byrå efter en pitch. I uppdraget ingår, utöver ansvar för kommunikationen på den svenska marknaden, även att agera Nordisk lead-byrå för Danmark och Norge.

Adyen erbjuder idag en plattform som samlar världens alla ledande betalsätt och därmed möjliggör för handlare att bli mer flexibla och nå nya kunder genom modern teknik. Bolaget grundades 2006 i Amsterdam och har idag 26 kontor världen över. Adyen erbjuder sina lösningar till av åtta av de tio största detaljhandelsbolagen i Sverige som Systembolaget, Apoteket, Elgiganten, Spotify, H&M och Åhlens.  I februari blev Adyen dessutom första icke-nordiska bank att ansluta sig till svenska Swish.

–  Att betala är ju aldrig kul… men in kliver Adyen. På den nordiska marknaden och på JMWGolin. Vi är redan igång med att hjälpa svenska entreprenörer förstå hur de kan växa sin affär genom smarta betallösningar, säger Louise Leo, VD på JMWGolin.

JMWGolin ska inom uppdraget stötta Adyen i arbetet med löpande kommunikation, employer branding och corporate communications.

–  JMWGolin har ett imponerande track-record när det kommer till IT, teknik och B2B. I pitchen fastnade vi för hur de ville ta sig an det som på förhand kan kännas som stelt och lite komplicerat med hög energi, rätt kreativ höjd och strategisk smartness, säger Malin Lundberg, Head of Marketing, Nordics & Baltics på Adyen.

Bild: Malin Lundberg (Adyen), Mimmi Johansson Bäckström (JMWGolin, Gabriel Freye (JMWGolin, Louise Leo (JMWGolin), Linus Kajander (Adyen)

 

Till toppen