Vi söker projektledare

Vi söker projektledare

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa kommunikation åt några av Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer. En projektledare som skapar bra förutsättningar för arbetsgruppen att leverera i tid och inom budget. Som genom omvärldskoll och kreativitet är bra på att identifiera nya möjligheter och projekt. Som gärna lyfter luren och ringer journalister, trots att det är så enkelt att bara maila.

Du har minst tre års erfarenhet från jobb på PR-byrå. Du är givetvis driven, strukturerad och nyfiken. Du tycker om att samarbeta men kavlar gärna själv upp ärmarna och skyfflar in kol i brasan (bildligt talat). Ett plus är om du jobbat med varumärken inom livsmedel, teknik och B2B.

Här får du jobba tillsammans med PR-specialister, strateger och kreatörer i en intensiv men omtänksam och prestigelös miljö, sex våningar ovanför Kungsgatan i Stockholm. Du blir en del av en byrå som ständigt utvecklas, senast genom det egna produktionsbolaget Video Store. Och du kommer hitta en lagom balans mellan jobba-som-fan och känna att du får ihop det där som kallas livspussel.

Om JMWGolin

JMWGolin är en PR-byrå som är ovanligt bra på reklam. Vi bygger och vårdar relationer med hjälp av den typ av kommunikation som är bäst lämpad. Vi fungerar som nordiskt huvudkontor åt det globala byrånätverket Golin.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se senast 10 november 2020.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen