Vi söker projektledare/kundansvarig

Vi söker projektledare/kundansvarig

Vi söker dig, en engagerad och rutinerad projektledare/kundansvarig med minst fem års erfarenhet av integrerad kommunikation från PR- eller reklambyrå. Vi kräver att du älskar ditt jobb, i retur kommer du att få jobba med likar, ett gäng briljanta och prestigelösa kollegor som brinner (OBS bildligt talat) för att göra riktigt bra kommunikation åt några av världens mest spännande varumärken.

Du jobbar idag som projektledare eller kundansvarig. Du har det sannolikt rätt bra, men känner du att du är för vital för att sluta utvecklas. Du skulle kunna släppa allt och satsa på jordbruk, men du tycker för mycket om vår bransch för att lämna den, så istället längtar du till nya uppdrag, nya kollegor, nya sätt att jobba med PR och nya priser i kommunikationstävlingar. Du längtar till oss helt enkelt.

För här kommer du att få en viktig roll i projektledningen för några av våra största uppdragsgivare. Du kommer se till att arbetsgruppen får bra förutsättningar att leverera i tid och inom budget. Du kommer ha koll på helhet och detaljer. Du kommer se till att vi utvecklas tillsammans med våra uppdragsgivare, att vi når nya nivåer och växer affärer. Och du kommer ha fantastiskt roligt tillsammans med medarbetare som vill att vi ska lyckas tillsammans.

P.S. Det är ett plus om du har erfarenhet av varumärken inom livsmedel, FMCG, teknik eller IT.

Anmäl intresse till: louise.leo@jmwgolin.se

Om oss

JMWGolin är en progressiv PR-byrå som jobbar med att stärka och skydda varumärken.
Vår utgångspunkt är alltid att skapa kommunikation som förtjänar sin uppmärksamhet, men vi jobbar helt integrerat, gärna i nära samarbete med andra byråer. Vi är lokalt ägda, men del av det globala byrånätverket Golin, verksamma på över 50 marknader.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen