Vi söker PR-specialist

Vi söker PR-specialist

Vill du vara med och skapa kommunikation åt några av världens mest spännande varumärken som Samsung, Lidl, MAX Burgers, Microsoft, UPS , Easypark och Zalando? Bra, för nu söker vi en PR-specialist med minst ett par års erfarenhet från PR-byrå.

Du har god erfarenhet av att nyhetsvärdera och skriva, till exempel pressreleaser, artiklar och inlägg. Du har egna etablerade medierelationer, med fördel inom konsument- och teknikbranschen. Och du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Intresse av teknik är ett plus. Vi ser också gärna att du är självgående och en prestigelös ”doer”, som är van vi högt tempo och att ta egna beslut.

Hos oss kommer du att jobba i en intensiv men omtänksam och prestigelös miljö, nära våra kunder och i team med projektledare, strateger och kreatörer. Du blir en del av en byrå som ständigt utvecklas och letar nya vägar för att nå resultat. Vårt kontor ligger centralt på Kungsgatan 8 i Stockholm och för oss är hög närvaro viktigt, det blir både roligare och bättre då.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Pressansvarig för kunds räkning
  • Utveckla medierelationer
  • Vårda och stärka relationer med media
  • Hitta nyhetsvinklar och skriva pressmeddelanden

Om JMWGolin

JMWGolin är i grunden en PR-byrå som bygger, stärker och vårdar våra uppdragsgivares viktigaste relationer genom kommunikation. Vi erbjuder expertkunskap och tjänster som varje modern marknadsavdelning behöver.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se – vi ser fram emot att höra från dig!

Till toppen