Äntligen är vårens första praktikanter på plats!

KimJonathan

Ett tydligt vårtecken för oss på JMW är när nyfikna och vassa praktikanter gör entré på Kungsgatan 8. Vi är väldigt glada över att få många praktikansökningar inte minst då det är en möjlighet för oss att hitta nya talanger. Shira, Erik och Jonas är exempel på det. Unga stjärnskott som tog chansen under praktiken.

Och nu är det dags igen. Tidigare i veckan hade vi förmånen att få välkomna vårens första praktikanter. Kim Rundgren och Jonatan Peterson är först ut och ska spendera delar av våren hos oss. Varmt välkomna!

Om Kim

Kim är född och uppvuxen i Uppsala och flyttade till Örebro för universitetsstudier direkt efter studenten. Tre år har snart passerat och nu gör hon sin sista termin på utbildningen med praktik här på JMW. I tonåren väcktes intresset för att fotografera och under gymnasieåren upptäcktes Adobe-sviten. Sedan dess har intresset och kunskapen ökat. En stor del sin fritid ägnar Kim till att träna och tävla i diverse hundsporter. Annars föredrar hon gärna kombinationen av pudersnö, alptoppar och snowboard. Men tycker även om att uppleva saker och har en strävan efter att ständigt fyllas med ny kunskap.

Om Jonatan:

Jonatan är 25 år, uppväxt i Norrtälje i Roslagen och nybliven praktikant på JMW. Ett par år efter gymnasieexamen föddes intresset för PR och flytten gick till Norrlands huvudstad Sundsvall för kommunikationsstudier vid Mittuniversitetet. I Sundsvall skriver han uppsatser, säljer jeans, lyssnar på lite för mycket podd och ses gärna över borden med klasskompisar. Annars är Jonatan svag för cross-fit, hockey och svensk musik. Gärna svenska musiker som inte sjunger jättefint.

Vill du också göra praktik på JMW? Kontakta thomas.hansen@jmw.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen