Senior projektledare/kundansvarig till JMW

Senior projektledare/kundansvarig till JMW

1234

Vi söker dig; en hungrig, rutinerad och positiv projektledare/kundansvarig med minst fem års erfarenhet från byråsidan med integrerad kommunikation, främst PR och reklam. På JMW får du jobba tillsammans med duktiga, trevliga och prestigelösa kollegor som brinner för att göra riktigt bra kommunikation till några av Sveriges och världens mest spännande varumärken.

Idag jobbar du troligen som projektledare eller kundansvarig på PR eller reklambyrå. Du intresserar dig för möjligheterna som finns på en byrå vars kommunikativa idéer alltid tar utgångspunkt i att nå förtjänad uppmärksamhet. Ett plus är om du jobbat med varumärken inom livsmedel, FMCG, teknik eller IT.

Som person är du positiv, nyfiken, driven, strukturerad och prestigelös. På JMW får du en viktig roll i projektledningen hos några av våra större uppdragsgivare.  Vi vill att du hjälper arbetsgruppen att få bra förutsättningar att leverera i tid och inom budget. Tack vare din goda omvärldskoll är du också snabb på att identifiera möjligheter till nya projekt och jobba med att hämta hem nya uppdrag.

På JMW kan du förvänta dig att få:

  • arbeta med några av Sveriges och världens mest spännande varumärken och organisationer
  • vara en del av ett lag som brinner för smart kommunikation
  • en arbetsgivare som vet att bäst resultat nås om alla mår bra på jobbet och har kul tillsammans
  • en arbetsgivare med förståelse för att livspusslet måste gå ihop och som gör det enkelt för dig att kunna jobba där du är när du behöver

Om oss:

Vi är en fullservice kommunikationsbyrå med utgångspunkten i att alltid skapa kommunikation som förtjänar sin uppmärksamhet. Om detta sedan stöttas med köpt media, går brett i alla världens kanaler, resulterar i en debattartikel, blir en app, ses som PR eller reklam är mindre viktigt för oss.

Vi vill göra smart kommunikation som hjälper våra uppdragsgivares affärer och syften.

Låter det här bra i dina öron? Hör av dig till thomas.hansen@jmw.se

Till toppen