Sara Ullmark och Jonas Persson till JMW

Sara Ullmark och Jonas Persson till JMW

Jonas_Sara

JMW rekryterar kommunikationskonsulten Sara Ullmark. Hon ska med sina erfarenhet inom nordisk projektledning och marknadskommunikation att förstärka byråns erbjudande inom snabbrörliga konsumentprodukter. Tidigare i augusti värvades Jonas Persson som AD-assistent.

Sara hämtas från Sweetpop där hon utvecklade den norrländska byråns erbjudande i Stockholm. Hon har dessförinnan varit med och bidragit till Geelmuyden Kieses resa från liten byrå till stor. På Geelmuyden Kiese arbetade Sara med uppdragsgivare så som Soda Stream, Bosch, Tyska Vininstitutet och Tjejmilen. Hon har även mångårig erfarenhet av SEO från den digitala byrån Eurovator.

– Det var en händelserik vår och hösten ser spännande ut. Därför har vi har gjort två bra rekryteringar som gör att vi skapar utrymme i organisationen för att flytta fram våra positioner ytterligare, säger JMWs vd Björn Mellstrand.

Mellan 2009 och 2010 utbildade sig gick Sara på Berghs School of Communication program Strategisk kommunikation och PR. Hon var med i arbetsgruppen för Don´t tell Ashton, som bl.a. vann Euro Best och Guldäggets Titanguld. Hon har dessförinnan studerat kommunikation och psykologi på Murdoch University i Perth, Australien. I höst ska Sara utöver din nya tjänst på JMW att vidareutbilda sig på Restaurangakademiens Sommelierutbildning för att i framtiden ta ett starkare grepp om byråns mat- och dryckeserbjudande.

– Jag har under många år följt JMW och imponerats av byråns kreativa höjd och nytänkande. Det här känns som helt rätt steg för mig i min karriär och jag är väldigt glad över att vara en del av en byrå med så stor värme och ett genuint engagemang för sina uppdragsgivare, säger Sara

Jonas Persson har studerat i Kalifornien och avslutade sina kommunikationsstudier vid Högskolan i Halmstad i somras. Under våren gjorde Jonas praktik på JMW där han gjorde ett stort avtryck.

– Jag har fått en drömroll på JMW och det känns väldigt bra att få inleda min kommunikationskarriär här, säger Jonas Persson.

 

Till toppen