Samuel Skwarski ny kommunikationskonsult på JMW

Samuel Skwarski

JMW har rekryterat Samuel Skwarski som ny kommunikationskonsult på byrån. Han kommer närmast från valrörelsen, där han arbetat med digital opinionsbildning för Socialdemokraterna genom kommunikatörsnätverket Smedjan.

– Det känns spännande att börja på JMW som arbetar med ett tydlig fokus på affärsdrivande PR, vilket skiljer sig något från den valrörelse jag nyligen lämnat. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter i JMWs uppdrag, och att utvecklas tillsammans med alla inspirerande JMWare som nu blir mina kollegor, säger Samuel Skwarski.

Samuel är dock inte helt ny för JMW, då han tidigare gjort sin praktik på byrån inom ramen för sin kandidatexamen på kommunikatörsprogrammet vid Södertörns Högskola. Han har även arbetat på Gallery Steinsland Berliner med sociala medier och utställningar för flera europeiska konstnärer.

– Samuel är en av flera medarbetare som gått från praktik till anställning på JMW, vilket vi ser som ett bra betyg för både JMW och de praktikanter vi haft hos oss. I Samuel ser vi en person som passar bra in på JMW. En smart kommunikatör som inte står still, är hjälpsam och nyfiken, och som tar med sig erfarenheter från såväl livsmedelsbranschen som offentlig sektor, säger Björn Mellstrand, vd JMW.

Till toppen