Säg hej till Video Store

Säg hej till Video Store

Nu är vi live med produktionsbolaget Video Store. Det nya bolaget drivs av tidigare Nosy-cd:n Filip Lindquist samt filmproducenten Rikard Rogeland tillsammans med Josefin Edsta, som bland annat arbetat som ekonomichef på Chimney. Josefin blir VD i Video Store och Filip Lindqiust ny CD. Så här säger han till Resumé om nyheten:

– Jag har alltid varit fascinerad av JMWGolin, en PR-byrå som ofta är bättre på reklam än många reklambyråer. Jag alltid själv jobbat efter devisen att man ska förtjäna sitt utrymme, inte bara i nyhetsmedia utan även på reklamplatser – att göra kommunikation som skapar rubriker, väcker både tankar känslor, som inte smutsar ner i etern. Det är bevisligen mer effektiv kommunikation på alla plan och det är vi skyldiga både våra kunder, mottagare och bransch. Vi hörde ju nyheterna om reklamtrötthet i förra veckan, men som någon smart sa: folk är inte trötta på reklam, de är trötta på skit.

Bild: Louise Leo (VD JMWGolin), Josefin Edsta (VD Video Store), Rikard Rogeland (Producent Video Store), Filip Lindquist (CD Video Store)

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen