Praktikvåren fortsätter: Välkommen Hanna Bengtsson

hanna2

Vi är väldigt glada över att så många vill göra praktik hos oss. Inför varje praktiktermin är det väldigt många som söker praktik hos oss vilket vi är tacksamma för. Praktikperioden är ett sätt att hitta talanger som med energi och nyfikenhet bidrar med ett utifrånperspektiv. Det gör oss bättre.

Jag fick nyligen frågan vad som krävs för att göra praktik hos oss på JMW. Vi lägger stor vikt vid personen. Den vi väljer att erbjuda praktik ska vara driven, ödmjuk och nyfiken. Hen ska tillföra något nytt till oss på JMW. Det kan vara en erfarenhet, hobby eller intresse. Och man ska vara en prestigelös lagspelare.

För några veckor sedan inledde Alba Bicaj sin praktik. Nu är det dags för vårens andra praktikant. Vi är glada över att hälsa Hanna Bengtsson välkommen till oss på JMW.

Hanna har tre år i ryggen som SEO-Copywriter och studerar just nu Public Relations vid Berghs School of Communication. Hon har många olika yrkeserfarenheter, vilket gett henne ett pedagogiskt perspektiv och gjort henne vass på att hantera många bollar i luften. Inom PR drivs hon av effektiva lösningar som följd av djupare insikter.

Som bosatt i Stockholm med rötter i de jämtländska fjällen uppskattar Hanna kontraster av alla slag. Med ett stort intresse för gastronomi reser hon gärna i det syftet och ger sig på nya recept med Sous Vide i hemmaköket, gärna tillsammans med familj och vänner.

Vill du göra praktik på JMW? Mejla eller ring mig.

Till toppen