Sugen på ett spännande jobb? JMWGolin söker PR Manager

Microsoft är en av våra största och roligaste uppdragsgivare som vi arbetat med under flera år. Under den tiden har delar av arbetsgruppen i perioder suttit på plats vid Microsofts svenska huvudkontor. Nu söker vi nästa PR Manager som vill bli en del av Microsoft och JMWGolin. Är det dig vi söker?

Om dig:

Du gillar teknik och har jobbat med PR/kommunikation i minst två år (mer erfarenhet är meriterande). Prestigelös, social och trygg är tre ord som andra använder när de beskriver dig. Du trivs i en snabbrörlig miljö som uppmuntrar eget ansvar och möter nya utmaningar med både energi och nyfikenhet. Du är en lagspelare med förståelse för digital kommunikation och kan skriva enkelt om svårt.

Om rollen:

Du kommer att jobba på ett av världens mest spännande företag. I rollen som PR Manager är du pressansvarig och den som i huvudsak hanterar medierelationerna. Du kommer också att leda och delta i stora och små kommunikationsprojekt för att skapa synlighet för Microsoft i nationell media. Målet är att bygga, vårda och stärka relationerna med media och influencers, stötta och etablera Microsofts talespersoner samt bidra till ett långsiktigt varumärkesarbete.

Avdelning: Communications

Rapporterar till: Communications Lead

Arbetstid: Heltid

Språk: Engelska och svenska i både tal och skrift (ytterligare språk är meriterande).

Tillträde: September/Oktober

Är du intresserad? Skicka ett mejl till jonathan.stara@jmwgolin.se och märk mejlet med ”Ansökan: Microsoft”. Vi träffar kandidater löpande fram till att en person rekryterats.

Till toppen