Nu söker vi praktikanter till våren 2020 – är du vår nästa stjärnpraktikant?

Nu söker vi praktikanter till våren 2020 – är du vår nästa stjärnpraktikant?

Är du vår nästa stjärnpraktikant till vårterminen 2020? På JMWGolin får du växa tillsammans med kreatörer, strateger, PR-konsulter och andra fantastiska människor mellan tangentbord, skratt, whiteboardtavlor och lunchäventyr. Allt med målet att göra riktigt bra kommunikation för några av Sveriges och världens mest spännande varumärken. Det kan vara hamburgerkedjor eller telecom-bolag, det kan vara internationella mjukvarujättar eller glassuppfinnare. Du blir del av ett nyfiket lag som aldrig ger sig och hela tiden letar efter bättre lösningar för våra uppdragsgivare.

Vem är du?

Du befinner dig i mitten eller slutet av din utbildning inom kommunikation, reklam och PR. Vi letar efter dig som läser allt du kommer över, gillar TV-serier, testar nya appar, gillar att skriva, funderar över varför just den där bloggposten eller videon blev mest delad i ditt flöde. Ja, du är helt enkelt en person som brinner för kommunikation och nu vill omsätta din passion i praktiken.

Vilka är vi?

Vi är en PR-byrå som är ovanligt bra på reklam. De jobb vi gör bygger på strategiska insikter och kreativa idéer med målet att alltid skapa så mycket förtjänad uppmärksamhet som möjligt. Med det sagt struntar vi fullständigt i om vi landar i debattartiklar, en app, en reklamfilm, ett influencerevent, ett pressmeddelande eller en robot så länge som det gör jobbet. Vi har kul tillsammans, det är viktigt för oss. Och att livspusslet ska gå ihop är en självklarhet.

I mars 2017 blev vi JMWGolin och en del av det internationella kommunikationsnätverket Golin. Vårt nätverk har 50 kontor världen över, från New York till London, Berlin, Bukarest, Hongkong, Mumbai och Sydney. Tillsammans är vi 1 300 skarpa kommunikationshjärnor som delar uppdrag och kunskap med varandra. JMWGolin fungerar som en nordisk hub för flera av nätverkets globala uppdrag. Idag är cirka 23 medarbetare med kontor på Kungsgatan 8 i Stockholm.

Tror du det här skulle passa dig, tveka då inte att höra av dig oss med CV och ett personligt mail så tar vi det därifrån.

Skicka din ansökan till:

jonas.persson@jmwgolin.se  christine.jonsson@jmwgolin.se

Hoppas vi hörs!

 

Till toppen