JMW.se har vårstädat

På kontoret härjar influensan och den verkar vandra emellan oss alla i ett pärlband. Och när den gått varvet runt verkar börjar det om. Det här gör att längtan efter våren är stor. Skirande träd, sol, torra gator, nya vårskor och nyputsade fönster. Så idag när vi har fått upp vår nya sajt så känns det precis så där som det gör på våren. Nystädat och  härligt!

Snacka om att skomakarens barn har lite tid att ägna sig åt sin egna skor. Men nu har vi gjort det. Om några veckor blir den än finare. Dels kommer vi fylla på med några fler case dels ska vi se till att ta nya bilder på oss. Sajten ska visa mer av JMW, vilka vi är, vad som driver oss och vad vi har gör genom att visa ett urval case.

Bloggen som hjärta

Centralt är precis som tidigare bloggen och här delar vi med oss  av aktuella spaningar och reflektioner. Favoritfunktioner är sånt som den plug-in för delning av inlägg som du ser här till vänster. Den följer alltså med inlägget när du läser det. Fördel när det är långa bloggposter, de förekommer ju ; ) och din lust att dela en post kan komma i slutet av en text, ”Sharebar” följer alltså med dig i läsandet.

relaterade inlägg

En annan fördel för dig som läsare är det som följer under ett inlägg ”relaterade inläggen”. Vi kommer nu framöver jobba hårt med ett omtag av taggandet, det blir ett småpysslande man kan ägna sig åt när man har lite tid över. Det tar sin tid att gå igenom inlägg sedan snart 10 år, därför ser man att de relaterade inläggen under detta inlägg inte är helt relaterade. Bättre ser det ut på senare poster såsom denna om näthat som jag skrev häromdagen. Detta tror vi kommer att inspirera till vidare läsande på sajten. Taggar binder samman inlägg från olika kategorier, de sorterar såsom tidningars olika artiklar.

Trygg hand från Hippies

Det har varit ett varsamt arbete att vårstäda en sajt som har bloggposter ända sen  2004. Vi har känt oss trygga med att låta det arbetet skötas av  Hippies där vårt team har bestått av wordpresshjältarna Christian Bolstad, Ann Lickander och Anna Johansson, SEO-koll har Werner Töniste haft, formen har satts av AD Fredrik Nilsson och projektledare har Maryem Nasri varit. Dessutom har Nikke Lindqvist haft ett vakande öga över det hela vilket alltid är en stor tillgång. Stort tack alla för ett grymt jobb!

Släpp JMW loss det är vår!

/Brit Stakston

P.S Det här är inlägg 49 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar. 

Till toppen