JMWGolin söker projektledare

JMWGolin söker projektledare

Vill du vara med och skapa kommunikation åt några av världens mest spännande varumärken? Nu söker vi en PR-kunnig, projektledare till JMWGolin. Är det du?

Om rollen:

Som projektledare på JMWGolin kommer du vara med och skapa kommunikation åt några av Sveriges, och världens mest spännande varumärken, som Microsoft, Trygg-Hansa, Lidl, MAX Burgers, Kronans Apotek, Zalando och EasyPark.

Du har minst två års erfarenhet från PR-byrå och projektledning. Du är bra på att motivera och leda team mot uppsatta mål. Du är en proaktiv och trygg rådgivare, intresserad av försäljning och av att utveckla kundens och byråns affär. Struktur är en självklarhet, du är van att ta fram projekt- och produktionsbudgetar och du vet hur man får en arbetsgrupp att leverera i tid och inom budget. Att jobba i team är det bästa du vet, samtidigt kavlar du gärna själv upp ärmarna när det behövs.

Hos oss kommer du jobba med 20 i högsta grad olika personligheter, i en intensiv men omtänksam och prestigelös miljö, sex våningar ovanför Kungsgatan i Stockholm. Rollen innebär samarbete med PR-specialister, strateger och kreatörer, med stort fokus på kundrelationer. Du blir också del av en byrå som ständigt utvecklas, senast genom det egna produktionsbolaget Video Store.

Om JMWGolin

JMWGolin är en kommunikationsbyrå med stort fokus på PR, som bygger, stärker och vårdar våra uppdragsgivares viktigaste relationer. Vi erbjuder expertkunskap och tjänster som varje modern marknadsavdelning behöver.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se – vi ser fram emot att höra från dig!

 

Till toppen