JMW toppar laget inför Fotbolls EM – rekryterar viralproffset Kristofer Mencák

JMW kommunikation rekryterar kommunikationskonsulten Kristofer Mencák. Därmed förstärker JMW:s sitt erbjudande ytterligare inom sociala medier med kunskap om word of mouth och viral marknadsföring.

– Den typ av kunskap om word of mouth och sociala medier som Kristofer besitter efterfrågas av många uppdragsgivare idag. Kristofer förstärker vårt redan starka gäng som tillsammans med Kristofer är en drömlagsuppställning, säger JMWs vd Björn Mellstrand.

Kristofer har en bakgrund på Handelshögskolan i Stockholm och kommer närmast från danska GoViral. Övriga meriter är bloggande under snart tre år, samt gästföreläsningar om viral marknadsföring och bloggning på olika medie- och kommunikationsutbildningar. Tidigare har han bedrivit egen verksamhet inom webbdesign och marknadsföring på Internet. 

Rekryteringen av Kristofer konkretiserar tjänsteutbudet vi kan erbjuda inom de sociala medierna ytterligare ett steg. Området sociala medier drivs av bland annat Brit Stakston och innefattar sociala medieprojekt, kurser om sociala medier, företagsbloggande och spridande av kunskap om hur företag kan använda de sociala medierna i dialogen med sina olika målgrupper. Kristofers erfarenhet inom viralmarknadsföring och word of mouth bidrar till att stärka JMWs erbjudande i det nya kommunikationslandskapet.

– Det skall bli otroligt kul att försöka baka in det virala tänkandet och word of mouth i mer traditionell PR, men också arbeta med andra delar av sociala medier, säger Kristofer Mencák.

Till toppen