JMW rekryterar kommunikations-analytiker

JMW presenterar stolt att Mattias Östmar, PRfekt.se börjar som kommunikationsanalytiker hos JMW. Anställningen påbörjas efter påsk. En strategisk rekrytering för att förstärka JMWs kompetens och position ytterligare för det nya kommunikationslandskapets utmaningar.

-Rekryteringen av Mattias Östmar konkretiserar tjänsteutbudet vi kan erbjuda inom de sociala medierna ytterligare ett steg. Vid sidan av de tjänster vi erbjuder idag såsom t.ex. kurser om sociala medier och missionerandet runt vikten av att satsa på sociala medier bidrar nu Mattias med tänk runt målgruppsanpassad kommunikation och den oerhört viktiga analys- och utvärderingsaspekten av både traditionella och nya medier, säger vd Björn Mellstrand.

-Det känns buskul att slå mig ihop med några kloka hjärnor och utveckla ett erbjudande för det nya kommunikationslandskapet, säger Mattias Östmar.

Mattias har en bakgrund inom medieanalys och PR från bland annat Cision, Prime PR och Infopaq. Sedan 2006 skriver han bloggen PRfekt om analys och nya medier. 2007 tog han en kreativ brejk i livet för att utforska intressena för psykologi, IT och medieanalys. Det ledde till företaget PRfekt analys AB som nu hjälper sin första kunder förstå sig själva och andra med hjälp av psykografi.

Till toppen