JMW i Almedalen

Av olika anledningar hade jag stannade jag kvar på fastlandet under vår Sociala Medieakut i Almedalen. Mycket av det arbetet har vi ju alla dock kunnat följa via nätet. Här finns nu en postning med direktlänkning till alla åtta programmen och de inslag som producerats.

Jag kan stolt konstatera att vi med stor arbetsinsats och medvetet arbete lyckats få genomslag för det vi gjort precis som förra året. För vår del handlar det precis som Brit skriver i den summerande postningen om att själva prova och visa vad som är möjligt i det nya medielandskapet.

Vid sidan av det dagliga arbetet med talkshowen och rådgivningen on the fly på stan medverkade Brit också i SVT Gomorron för att prata om sociala medier i valet, Sveriges Radio hos Nordegren och  hos Henrik Torehammar om sociala medier i Almedalen. Dessutom panelmedlem i de här spännande debatterna:

Jag kan inte annat än vara mycket stolt och imponerad över att vi får ett sådant genomslag så att veckan avslutas med att JMWs egen Brit blir nominerad till både ”Hetast i Almedalen” i Westanders årliga utnämning och mediemäktigast av TU och dessutom utsedd till socialamediedrottning i  ”Veckans makthavarlista” av Makthavare.se. Och att Niclas listades som en av de snyggaste i Almedalen blev en kul extra twist.

Vi får alla summera årets intryck – utifrån och inifrån och se hur de kan förpackas på bästa möjliga sätt. I väntan på det så kika in på vår sociala valvaka som blev ett nästa steg efter det som hände runt våra livesändningar i Almedalen. Vi lärde oss mycket i Almedalen. Fick nya erfarenheter och kontakter. Och dessutom så tror jag arbetssättet med guerilla-TV kommer att inspirera oss i vårt fortsatta arbete för våra uppdragsgivare.

Stort tack till alla JMW:are, Jocke Jardenberg, Björn Falkevik, Nikke Lindqvist och alla medverkande, våra sponsorer, mfl som gjorde JMW Sociala Medieakut och Talkshow till en framgång.

Nu tar jag semester…

Björn Mellstrand

Till toppen