Älskar du teknik och PR? Då kanske det är dig vi söker!

IMG_1855

Microsoft är sedan flera år en av våra största och roligaste uppdragsgivare. Under den tiden har delar av arbetsgruppen i perioder suttit på plats vid Microsofts svenska huvudkontor. Nyligen rekryterade vi en PR-Manager som delar sin tid mellan JMW och Microsoft.

Nu ska vi bli fler.

Om dig:
Du gillar teknik och har jobbat med PR/kommunikation/marknadsföring i minst tre år. Prestigelös, social och trygg är tre ord som andra använder när de beskriver dig. Du trivs i en snabbrörlig miljö som uppmuntrar eget ansvar och möter nya utmaningar med både energi och nyfikenhet. Du är en noggrann lagspelare som får saker gjort.

Om rollen:
Din titel blir ”PR Manager” men rollen är mer än bara en traditionell PR-roll. Du blir ansvarig för att öka kännedom och driva försäljning mot konsumenter. Du leder stora som små projekt och trivs lika bra operativt som strategiskt. Rollen är bred och du har flera kontaktytor inklusive återförsäljare, Microsoftpartner och journalister. I rollen jobbar du aktivt med att stärka bilden av Windows 10 och Surface.

Har du några frågor eller vill du söka tjänsten? Kontakta thomas.hansen@jmw.se och märk mejlet med ”Ansökan: Microsoft”. Vi träffar kandidater löpande fram till att en person rekryterats. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen