Några favoritinslag från Godmorgon Almedalen 2013

Godmorgon Almedalen 2013

Det har snart gått två månader sedan vi var i Almedalen, och jag har precis analyserat lite tittarsiffror från sändningarna av Godmorgon Almedalen. I år hade vi möjlighet att jobba med Youtube för att ladda upp klipp och intervjuer vilket skapade en stor mängd inslag att se på i efterhand.

De flesta inslagen är värda att se på igen, men jag har valt ut ett antal som du inte får missa.

Viktor Barth-Kron, DN, och David Orlic, Volontaire, pratar bland annat om hur partierna kommer att jobba med sociala medier. Ett, i mina ögon, intressant samtal om kommunikation, politik och hur de ser på det här inför valet 2014.

 

Patrik Fältström, Netnod, intervjuas av Brit Stakston om övervakningsstrategier. Ett väldigt aktuellt ämne och något som jag tycker att vi alla måste lära oss mer om.

 

Ulf Bjereld, statsvetare, är alltid intressant att lyssna på. Här talade Ulf bland annat om Socialdemokraterna och digitala medier.

 

Man måste få ha lite roligt i Almedalen också, och när panelerna blev långtråkiga så startade kampanjen #minimunspelfixar. Se även upplösningen av den kampanjen.

 

Om du fortfarande saknar Almedalen så har Per Grankvist, som tillsammans med Brit Stakston var programledare för Godmorgon Almedalen, några enkla knep för att få tillbaka känslan.

Du kan se alla program, och alla inslag på JMWs Youtube-kanal.

Missa heller inte att man kan lyssna, och ladda ner, avsnitten som podcast på iTunes.

/Henrik Löwenhamn

webbredaktör på Godmorgon Almedalen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen