Icelandair landar hos JMWGolin

Foto: Icelandair

JMWGolin är ny kommunikationsbyrå för Icelandair på den nordiska marknaden. Uppdraget innebär att JMWGolin blir strategisk- och kreativ partner för PR- och marknadskommunikation i Sverige, Norge och Danmark.

Flygbolaget Icelandair firar i år sitt 80-årsjubileum och satsar särskilt på den nordiska marknaden med kampanjen Stopover Pass. JMWGolin fick redan i våras uppdraget att lansera kampanjen på den nordiska marknaden. Under hösten har kampanjen följts upp med olika aktiviteter, bland annat teaterföreställningar ombord på flygbolagets rutt mellan London och New York.

– Som liten drömde jag alltid om att bli flygledare, men det blev byråledare istället. Så, att nu få jobba med ett flygbolag, världens bästa dessutom, gör mig mer än lycklig. Nu ska vi lära nordborna varför ett stopp på Island är den perfekta kryddan på dessa annars så monotona New York-besök säger Louise Leo, VD på JMWGolin.

– Vi är glada att ha JMWGolin ombord. Med sin nordiska kompetens blir de en värdefull kommunikationspartner för våra globala kampanjer. Genom att kunna använda hela Golin-nätverket kan vi stärka upp det arbete vi gör och så även våra resultat. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete säger Karen Østerbye, Nordisk PR Manager på Icelandair.

Icelandair är ett ledande flygbolag som erbjuder flyg till och från Island inom Europa samt ett attraktivt alternativ vidare över Atlanten. Icelandair erbjuder säkra, pålitliga flygförbindelser med utmärkt service till storstadsområden på båda sidor om Atlanten. Med sin bas på Island utnyttjar man landets geografiska läge, halvvägs mellan Amerika och Europa för att bygga upp ett ständigt växande nätverk med internationella rutter med Island som nav. Icelandair är en del av Icelandair Group.

För mer information, vänligen kontakta:

Louise Leo, VD, JMWGolin
+46 (0)708 21 80 08

Till toppen