Godmorgon Almedalen även i år! #GMA12

Foto: Lars Lundqvist

Vi kommer för tredje året i rad sända vår dagliga talkshow från Almedalen, God morgon Almedalen, #GMA12. Varje morgon mellan klockan 8-9 ger vi våra kommentarer till det som händer i Almedalen. Syftet med våra sändningar är att vi vill göra fler delaktiga i det som sker under Politikerveckan för att på sikt inspirera fler till deltagande och engagemang. Politikerveckan handlar om möten, vi vill bjuda på dem även digitalt. Under veckan ger vi dagsaktuella analyser av det som sker på plats i Almedalen.

Brit Stakston, JMW och Joakim Jardenberg, Mindpark, leder sändningarna även i år. JMW har dessutom ett team på plats som tillsammans analyserar och granskar insatserna ur ett kommunikativt perspektiv. I år ska vi bli bättre på att fånga det som händer på vår blogg och även under dagen, mellan sändningarna hinna lägga ut material från intressanta händerlser under dagen. Produktionen sköts som vanligt av Björn Falkevik från Falkevik & Danehav.

På plats kommer vi att gästas av organisationer, debattörer och politiker. Programmet formar sig fortfarande tipsa gärna brit.stakston@jmw.se om ni vill medverka eller om ni har en idé om vem du skulle vilja möta just i #GMA12.

Stående inslag varje dag kommer förstås vara en särskild blick på de sociala medierna som ju förstärker och förlänger upplevelsen av varje evenemang och utspel i Almedalen. Ambitionen är också att tala med varje partis partisekreterare eller partiledare under deras dag. Detaljerat program kommer månaden före sändningsstart.

Vi är mycket stolta över att vi i år får sända från Bloggplats H12 Wisby Strand. Det är Almega, Politometern som drivs av Martina Lind och i år även Wisby Strand som alltså tillsammans driver Bloggplats H12 Wisby Strand.  OBS för adressbytet. För vår del betyder det att vi mister den fina fonden i vår härliga butik på Café Milagro men å andra sidan får vi en vacker havsutsikt, plats för fler på plats och en chans att puffa extra för Bloggplats H12 i våra sändningar. Det är ju ett presscenter för bloggare – där bloggare kan träffas, sitta och blogga i lugn och ro, hitta information, tekniksupport och delta i seminarier vilket sammantaget dessutom blir en bra källa till inslag för de dagliga sändningarna i #GMA12 också.

JMW kommer som vanligt också ge strategisk rådgivning i Almedalen för att förstärka insatser på plats genom de sociala medierna om det behövs. Dyker det upp akuta behov av kommunikationsstöd så hör av er. I vårt team finns allt ifrån kriskonsulter, sökmotorexperter och kommunikationsrådgivare.

Sändningarna sker med start söndagen den 1 juli till söndagen den 8 juli, kl 08.00. Vi hoppas du vill följa oss på plats eller via nätet.

Vi syns i Almedalen,
Björn Mellstrand

Förra årets sändningar hittar ni här.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen