Frukostseminarium NYTT DATUM 17 JUNI: Politisk bevakning i ett nytt medielandskap med Edvard Unsgaard

JMW bjuder på ett högaktuellt frukostseminarium om politisk bevakning i ett nytt medielandskap. Hur fungerar den politiska bevakningen när de traditionella medierna får allt kortare deadlines och ska tävla med realtidskonversationernas snabbhet?

Den 4 juni  NYTT DATUM 17 JUNI 2010 kl 7.30 bjuder JMW på ett frukostseminarium om ”Politisk bevakning i ett nytt medielandskap”. Vid seminariet medverkar Brit Stakston, social mediestrateg, och dagens gäst Edvard Unsgaard (m) och som vanligt hälsar Björn Mellstrand, vd på JMW välkommen.

En obetänksam Facebookstatus av Unsgaard hamnade i våras på de flesta av det stora tidningarnas framsidor. Vad innebär en sådan händelse för det egna förhållningssättet till t.ex. Facebook? Finns det  en  risk att tidningarna med de korta deadlines som finns lättare ägnar tid åt den typen av nyheter i sociala mediesfären  än att granska t.ex. detaljerna i de förslag de olika partierna presenterar?  Brit Stakston och Edvard Unsgaard reflekterar över medieutvecklingen och de krav det ställer på den enskilde medarbetaren och journalisten.

Edvard Unsgaard är  idag politiskt sakkunnig hos migrationsminister Tobias Billström och var tidigare pressekreterare åt Fredrik Reinfeldt samt journalist på Ekot. Edvard Unsgaard är även författare till boken Mijailović – Berättelsen om en mördare.

Frukost serveras kl 7.30 och seminariet startar kl 8.00 och avslutas kl 9.00. Seminariet äger rum på JMW, Kungsgatan 24, 7 tr.

Antalet platser är begränsat och vi tillämpar ”först till kvarn-principen”. Seminariet är gratis uteblir man utan att avanmäla sig förbehåller vi oss rätten att fakturera 300 kr i frukostavgift.

Anmälan görs till ulrika.fagerlund(a)jmw.se. Ange namn, företag/organisation och adress i din anmälan.

Välkomna,

Brit Stakston

Till toppen