En intensiv start på året

Total tystnad från min sida i flera veckor. Vad jag längtar efter att blogga. Få ner alla dessa nya funderingar om vad som krävs för att sociala medier i marknadsmixen blir en naturlig del. Alla dessa nutidsskildringar som behövs dokumenteras för om någon månad är de självklara och något vi kommer skratta åt att vi ens diskuterade. Men dokumentationen av dem ger verktyg för framtida reflektioner och mod för nya förändringar. För de kommer ju. Hela tiden. Återkommer till detta i en annan postning.

Bloggtystnaden beror på att tiden har varit knapp av förklarliga skäl.  Har dessutom också haft många kurser och föreläsningar.

I sin enkelhet ger det här videoklippet några tips om hur företag ska förhålla sig till sociala medier. En kortare intervju gjord med mig hos Marknadsföreningen i Göteborg efter en välbesökt tillställning där åhörarna satt som tända ljus – nyfikna och ivriga att sätta igång. I inslaget finns också Fredrik Olsson från Miami Guerilla Agency och Kristina Cohn Linde från Marknadsföreningen i Göteborg.

Tack för inbjudan MiG och om någon vecka återkommer jag till  Göteborg, denna gång bland annat till Miami Guerilla Agency för ett frukostseminarium. Hör av dig till dem om du vill få en inbjudan, fredrik [@] miami.se.

Till toppen