Deeped tillbaka på Kungsgatan

Deeped tillbaka på Kungsgatan

11034919_10152861018289682_9037248435460821359_n

Välkommen tillbaka, välkommen hem! Efter fem år så börjar Deeped Niclas Strandh att arbeta med oss igen. Efter att ha drivit en byrå i Falun och jobbat med sociala medier kommer Deeped nu att på deltid arbeta med planning och insiktsarbete på JMWGolin.

“Det är otroligt kul att komma tillbaka igen och att komma i ett extremt spännande läge där JMW blir JMWGolin! Just det som jag kommer att fokusera på är just bitar som Golin-nätverket är starka på och det känns utmanande och värdefullt att få vara med på den här resan. Jag älskar tanken att aldrig fastna i ett sätt, i ett kommunikationsformat, säger Deeped”.

Deeped Niclas Strandh har erfarenhet från kommunikationsbranschen i snart femton år. Copywriter, planner, konceptutvecklare har stått på hans visitkort. Men han är också en av pionjärerna i Sverige att utveckla med sociala medier för marknadskommunikation. Under de fem år som Deeped varit borta från Kungsgatan har han arbetat med konceptet Social by default tillsammans med sin kompanjon Sarah Larsson Bernhardt.

“Det vi lärt oss under den tid där digital kommunikation utvecklats är att målgruppsinsikter, förståelse för hur kontext påverkar budskapet är så otroligt viktigt. Det är saker som framöver blir helt nödvändiga för att göra riktigt bra kommunikation och hållbara koncept, avslutar Deeped.”

Deeped kommer dela sin tid mellan Social by default och JMWGolin med Dalarna som bas.

“Byggandet av JMWGolin har börjat och det är väldigt roligt att Deeped gör comeback hos oss på Kungsgatan där han hör hemma!  För att förstå varför vi och våra uppdragsgivare är lyckligt lottade räcker det att göra en sökning på ”Deeped” på nätet. Med Bing givetvis. Det är svårt att hitta någon mer digitalt kunnig cyborg i världen. Han adderar spets till vårt erbjudande, säger Louise Leo, VD på JMWGolin.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen