De första iPod-anpassade jeansen

Enligt Mac Daily News har jeansföretaget Levi’s tagit fram en ny unik jeansmodell anpassade för iPodanvändare. Funktioner inkluderas är bland annat en inbyggd dold dockningsstation i en specialdesignad ficka som ska göra att iPoden inte syns utanpå jeansen. Man har även designat in en speciallösning för att undvika trassel med sladdarna från hörlurarna samt en anpassad ”hip control” för att styra iPoden utan att ta ur det ur sin dockningsstation.

Jeansen kommer att lanseras under hösten 2006 och det finns tyvärr inga bilder att få tag på än så länge, men vi håller ögonen öppna efter dessa när de dyker upp. För er som tänker köpa ett par i höst så kan vi meddela att namnet på modellen är RedWire DLX Jeans och kommer att finnas både för män och kvinnor.

Mycket tankekraft har lagts på att designa ett par moderiktiga jeans där tekniken smälter in. En fusion mellan mode och teknik. Den här typen av hybrider mellan olika typer av produkter kommer vi utan tvekan att få se mer av i framtiden. Bara PR-värdet av att ta fram en sån här produkt är enormt.

Kom ihåg var ni hörde det först…

ToN

Till toppen